Visma Sign blogg

Bli kjent med Visma Sign og e-signeringsverden. På bloggen finner du aktuelle emner, praktiske tips og synspunkter fra våre eksperter.

Elektronisk signering er en moderne metode for signering av dokumenter og signaturene er juridisk bindende. blogg

Hva er en elektronisk signatur?

Elektronisk signering er en moderne metode for signering av dokumenter og signaturene er juridisk bindende. Titusenvis av bedrifter og mer enn 1,8 millioner brukere har allerede benyttet Visma Sign for elektronisk signering.

blogg

6 måter du kan øke salget med elektronisk signering

Nye kundeforhold spiller en avgjørende rolle i bedriftens suksess, og fremveksten av nye relasjoner er også blant de mest givende øyeblikkene i utviklingen av virksomheten. En effektiv salgsprosess er viktig. Det er ikke alltid lett å unngå unødvendig bruk av mye tid og ressurser på å skaffe seg flere kunder og salgsprosesser. Bruker salgsteamet ditt … Continued

blogg-vismasign-5_risikoer-du-kan-unngå-elektronisk-signering blogg

5 risikoer du kan unngå ved å skifte til elektronisk signering

Den utbredte digitaliseringen av verden har ført til at elektronisk signering er dagens normalen. Tradisjonelle signaturer medfører unødvendig risiko, risiko som man kan unngå med elektronisk signering. Her er en liten oversikt angående risikoene forbundet med den tradisjonelle signaturen og hvordan de kan unngås.

blogg

Vesentlige spørsmål når du velger signeringstjeneste

Nesten alle dokumenter i dag opprettes digitalt, men må fortsatt skrives ut for signering. Det er også en mengde tjenester på markedet som kan være vanskelig å skille mellom. Hvordan kan du komme i gang med elektronisk signering, og hva bør tas i betraktning når du velger en slik tjeneste da?