Hei utvikler!

Muliggjør digital signering for kundene dine

I en digital verden må løsninger være enkle og smidige for å kunne oppnå en effektiv virksomhet og en positiv kundeopplevelse. Du kan integrere Visma Sign direkte i programvaren takket være API-grensesnittet som har signering som en del av den nåværende prosessen.

Digital signering – et trumfkort for kundeopplevelsen

Tilby kundene dine signering av dokumenter, eller innsamling og bekreftelse av kundeopplysninger i nåtid, rett i programmet eller tjenesten din. Digital signering gjør ting så mye enklere, og setter dermed kronen på verket for kundeopplevelsen.

Det er enkelt å legge til Visma Sign i systemet, og du får tilgang til hjelp fra vårt integrasjonsteam fra start til slutt.

signer avtale i visma sign

Visma Sign – allsidig, effektiv, trygg

Send dokument for signering

Gi kundene dine muligheten til å sende dokumenter til signering rett fra systemet. 89 % av dokumentene signeres i løpet av et døgn. Masseutsendelser er også mulig.

Signering som en del av tjenesten din

Tilby kundene dine signering av dokumenter som en del av tjenesten din, og gi en bedre kundeopplevelse. Kundene dine slipper å skrive ut, signere, skanne og sende avtaler eller skjemaer med kundeopplysninger på e-post.

Søknader eller skjema som krever sterk autentisering

Integrering av Visma Sign inkluderer også webskjema. Webskjema er et effektivt verktøy for å samle inn kundeopplysninger når du må være helt trygg på identiteten til den som fyller ut skjemaet.

Kast papirskjemaene og tilby en kundeopplevelse som passer vår moderne tid. Webskjemaet kan legges til direkte på nettsiden i for eksempel WordPress.

Avtalehåndtering

Du velger selv hvor du vil lagre dokumentene. Hvis du ønsker det, kan dokumentene lagres automatisk i dokumentarkivet i Visma Sign. Dokumentbehandlingen er en nyttig side ved digital signering, siden alle digital signerte dokumenter også kan lagres i elektronisk form.

Visma Sign API

Med Visma Sign API kan du enkelt automatisere innsamlingsprosessen av digitale signaturer. Tjenesten er bygget på REST API-grensesnittet, som alle funksjoner som er innebygd i Visma Sign-tjenesten også finnes i grensesnittbeskrivelsen.

Du har tilgang til integreringsteamet vårt som hjelper deg med å fullføre integreringsprosessen problemfritt. Du kan også uavhengig integrere Visma Sign i ulike bakgrunnssystemer.

Visma Signs testmiljø

Vil du prøve Visma Sign-grensesnittet?

Visma Signs testmiljø er en enkel og risikofri måte å prøve tjenesten i praksis. Ved å fylle ut skjemaet, får du tilgang til en testkonto og API-nøkler. API-dokumentasjonen er åpen, slik at du kan begynne integrasjonen umiddelbart om ønskelig

Kontakt oss

Bli en Visma Sign-partner

Digitale signaturer blir mer og mer vanlig i CRM- og ERP-løsninger, økonomistyringssystemer, digitale nettjenester og nettbutikker.

Vi samarbeider både med programvareleverandører og tekniske utviklere. Visma Sign tilbyr partnerne sine teknikken bak den fremste digitale signaturtjenesten, samt inntektsmuligheter.