Avdelinger

Hele selskapet drar nytte av Visma Sign

Med Visma Sign sikrer du en smidig kundeopplevelse- enten det er en ny salgscase eller din bedrifts neste nøkkelfaktor i rekrutteringsprosessen.

Med sine allsidige funksjoner, lar Visma Sign deg ta kontroll over hele bedriftens kontraktsprosesser – fra utforming av avtaler til sikker lagring.

HR og rekruttering

Administrer alle arbeidsrelaterte dokumenter med én tjeneste

Med Visma Sign minimerer du papirarbeid og frigjør ressursene dine til HRs kjerneaktiviteter: rekruttering av talent og utvikling av personell. En elektronisk arbeidskontrakt sikrer en effektiv kontraktsprosess, ved å tillate dokumentsignering for alle parter på én gang, uavhengig av tid og sted.

Salg

Lag nye salgssuksesshistorier med Visma Sign

Utmerket kundeopplevelse og effektivitet er nøkkelfaktorer for salgssuksess. Rask deling og signering av dokumenter effektiviserer closing av avtaler. Med Visma Sign sikrer du at kundene dine enkelt kan gjennomgå og godkjenne dokumenter knyttet til transaksjoner hvor som helst.

Bedriftsledelse og administrasjon

Bring smidighet til din bedrifts daglige rutiner med Visma Sign

Bring beslutningstakingen inn i moderne tid, ved å håndtere kontrakter og dokumenter med e-signaturer. Med Visma Sign samler du underskrifter og oppbevarer enkelt alle din bedrifts dokumenter og kontrakter i elektronisk format.

Over 60 000 bedrifter og organisasjoner har allerede tillit til Visma Sign

Vil du se hvordan tjenesten fungerer i praksis? Du kan prøve Visma Sign gratis. Våre eksperter er her for å hjelpe deg hvis du trenger mer informasjon.