Salg

Raskere deals med Visma Sign

Positive kundeopplevelser og effektivitet fremmer salget. Rask levering og signering effektiviserer det viktigste stadiet i et salg: å avslutte avtalen. Gjennom å bruke Visma Sign kan kunden enkelt og hvor som helst kan gjennomgå og signere dokumenter knyttet til handelen.

Digital signering av salgsavtaler

Hal i land avtalen med digital signering

Når kunden får muligheten til å signere salgsdokumentene elektronisk, øker du hastigheten på salgsprosessen og sparer verdifull tid både for kunden og deg selv.

Som selger forbereder du kontrakten, sender den for signering og følger deretter prosessen i sanntid.

I tiden vi lever i er det de færreste som ønsker å skrive ut, signere, skanne inn og sende på e-post dokumenter som man enkelt kan kontrollere og signere med noen få museklikk.

signer avtale i visma sign

Vi ønsket å forenkle salgsprosessen for både kundene og selgerne våre.

Jenny Kushner, CRM, CEM og Market Intelligence-koordinator

Tre gode grunner til å velge Visma Sign

1.

Avslutt salget lynraskt

Med Visma Sign er det enkelt å sende salgsdokumenter til kundene for gjennomgang og godkjenning. Kundene kan signere på dokumentet hvor som helst, gjennom nettleseren sin. Når signering av avtalen ikke krever utskrift og skanning, får du tilbake signerte avtaler på bare minutter!

2.

Best mulig kundeopplevelse

Betrakter kundene bedriften din som moderne, fleksibel og lett å ha å gjøre med? Muligheten for digital signering gir bedriften din et profesjonelt og moderne image. Oppdater kundeopplevelsen med Visma Sign.

3.

Fleksibelt og trygt

Etter signeringen lagres dokumentene automatisk i virksomhetens digitale arkiv. Spesifiserte brukertillatelser og ønskede mappestrukturer garanterer sikker arkivering.

Én tjeneste for alle salgsdokumenter

Salgsavtaler

Spar tid for selgeren med elektronisk signering av avtalen. Kunden kan godkjenne kjøpet med én gang. Du finner avtalen i arkivet selv ved distansesalg og uklare omstendigheter.

Partneravtaler

Få et fleksibelt samarbeid. Overfør elektronisk avtalen mellom partene, og lagre den forsvarlig slik at begge har tilgang til den.

Inngåelse og oppsigelse av avtaler

Tilby kundene dine muligheten til å bli ny kunde hos deg og samtidig si opp tidligere avtaler hos andre. Hvis kunden din ønsker å si opp sin nåværende avtale, kan du tilby en moderne løsning for dette.

Nettbutikk

Med Visma Sign Forms kan du identifisere kundene dine på nett på en trygg måte. Tilby rett tjeneste til riktig kunde, og unngå eventuell misbruk av kortbetalinger.

Ordrebekreftelser

Bekreft ordren før betalingen direkte i salgsmøtet. Med digtial signering kan begge parter føle seg trygge på at ordren vil leveres i henhold til avtalen.

Faktureringsavtaler

Håndter alle faktureringsavtalene bedriften din har på ett sted. Godkjenn raskt nye avtaler, hold deg oppdatert på eventuelle endringer, og se gjennom dokumenter i det digitale arkivet.

Over 60 000 bedrifter bruker Visma Sign

Vil du høre mer om tjenesten? Legg igjen en melding, og våre eksperter vil kontakte deg innen kort tid.