Visma Sign API

Visma Sign
-grensesnitt

Visma Sign API

Med Visma Sign API, kan du enkelt automatisere prosessen med å samle elektroniske signaturer. Tjenesten er bygget på toppen av et REST API-grensesnitt, noe som betyr at alle funksjonene som er tilgjengelige i Visma Sign også finnes i API-dokumentasjonen.

Du har også tilgang til integreringsteamet vårt, som kan hjelpe deg med å fullføre integreringsprosessen på en smidig måte. Alternativt kan du selv integrere Visma Sign i ulike backend-systemer. Vår kundeservice er tilgjengelig for å hjelpe deg fra arkitektstøtte til teknisk assistanse.

signer avtale i visma sign

Visma Sign testmiljø

Vil du prøve ut Visma Sign API?

Visma Sign Testmiljø er en enkel og risikofri måte å teste tjenesten i praksis. Ved å fylle ut skjemaet, får du tilgang til en testkonto, samt API-nøkler. API-dokumentasjonen er fritt tilgjengelig for lesing, slik at du kan begynne å implementere integrasjonen når du er klar.

Ta kontakt

Bli Visma Sign Partner

Bruk av elektroniske signaturer blir stadig mer vanlig som en del av CRM- og ERP-løsninger, regnskapssystemer, ulike digitale webtjenester og nettbutikker.
Vi samarbeider med både programvareleverandører og tekniske utviklere. Visma Sign gir partnere ledende teknologi innen elektroniske signaturer, samt økte inntektsmuligheter.