Visma Sign integrasjoner

La avtalene flyte sømløst mellom systemer.

Utforsk de klare integrasjonene med Visma Sign og velg blant det omfattende utvalget av allerede tilgjengelige programvare.

Dokumenthåndtering

ContractZen

ContractZen er en moderne skytjeneste basert på metadata, der du lagrer kontraktene dine direkte fra e-posten og finner det du leter etter ved hjelp av AI-støttet maskinsyn og dynamiske søkefiltre.

Sharepoint

Flytt automatisk nye signerte dokumenter til SharePoint med Sharepoint-integrasjonen. Tilgjengelig for Enterprise-pakker.

Microsoft Business Central

Få full kontroll på hele signeringsprosessen direkte fra Business Central med Leap IT AS. Se status på både dokumenter og hvem som har signert. Signerte dokumenter er enkelt tilgjengelig og kan åpnes direkte i Business Central.

Google Drive & Docs

Integreringen av Visma Sign med Google, gjennomført av Goodi.fi, muliggjør sømløs bruk mellom Google Drive og Visma Sign. Du kan sende signaturinvitasjoner direkte fra sidepanelet til Google Drive og Docs, der du finner dine egne Google-tillegg.

Økonomisystem

Sticos Oversikt

Den skybaserte løsningen gir deg full oversikt over kunder, tidsfrister og gjøremål, samtidig som arbeidet utføres og dokumenteres i tråd med GRFS.

Du finner Visma Sign rett i Sticos.

CRM og Salg

Pipedrive

Integrer Pipedrive med Visma Sign og send sikre digitale signaturinvitasjoner og dokumenter direkte fra Pipedrive.

Digitool

CRM-verktøy for ventilasjons- og oppvarmingsselskaper. Start e-signeringsprosessen direkte fra dokumentbanken. Integrasjonen tilbys av Avalia Digital AS.

HR-system

TeamTailor

TeamTailor er en effektiv rekrutteringsplattform som forenkler tiltrekning, screening og ansettelse av ansatte. Merkevarebygging, automatiske screeningprosesser og rapportering optimaliserer prosessen. Med Visma Sign-integrasjonen kan du sende ansettelsesavtaler til signering direkte fra TeamTailor.

Sympa

Visma Sign hjelper deg å ta hånd om individuelle personalavtaler mellom arbeidstakere og arbeidsgivere, som for eksempel avtaler om fjernarbeid, permisjoner og ferier.

Spørsmål?

Vil du vite mer om ferdige integreringsløsninger? Legg igjen en tilbakemeldingsforespørsel, og våre eksperter vil kontakte deg så snart som mulig.