Finansnæring

Åpenhet og effektivitet til finansnæringens prossesser

Elektroniske signaturer forkorter tiden det tar å skrive en avtale og gjør signeringsprosessen mer transparent, trygg og kostnadseffektiv. I tillegg er elektronisk signering en enkel, sikker og rask måte for kundene å handle med deg. Alt blir også lagret i elektronisk format.

Elektronisk signatur som oppfyller de strenge kravene finansnæringen stiller

Forsikringstjenester, finansieringstjenester samt bank- og investeringstjenester kan dra nytte av elektronisk signering

Lånesøknader og godkjennelse av vilkår

Informasjonsavtaler og fullmakter

Nye kundeforhold & endringer i brukerkontoer

Forsikringavtaler

signer avtale i visma sign

Drømmen om et papirløst kontor for finansbransjen virker ofte uoppnåelig, men med Visma Sign er det mulig.

Roope Lindroos, Founder, CrediNord

Tre gode grunner til å velge Visma Sign

1.

Sikker

Avtaler som er inngått på papir eller via e-post kan forfalskes, inneholde feil eller endres i etterkant av uvedkommende. Visma Sign krever sikker identifisering av den som signerer, og dokumentet kan ikke endres på et senere tidspunkt.

2.

Effektiv

En smidig og effektiv signeringsprosess sparer tid for alle involverte parter. Prosessen går mye raskere når avtaler og bilag ikke trenger å sendes i posten eller som vedlegg i en e-post. Visma Sign lar deg følge opp signeringen i sanntid og sende ut påminnelser.

3.

Brukervennlig

Kunder ønsker å ta hånd om sine affærer så raskt og enkelt som mulig. Elektronisk signering kan brukes når som helst, hvor som helst, på den enheten som foretrekkes. Gi kundene dine en mer effektiv løsning som gjør handel med din bedrift enkel og problemfri!

Ekspert-artikkel

6 måter du kan øke salget med digital signering

Tid er penger, og kundene forventer å kunne ta hånd om sine ærender på en enkel måte. Les om hvordan elektronisk signatur akselererer salget ditt og hvilke fordeler du kan oppnå med tjenesten.

Ekspert-artikkel

Sikkerheten ved e-signaturer – det digitale fotavtrykket lyver ikke

Hva er gyldigheten, legitimiteten og sporbarheten til e-signaturene basert på?

I denne artikkelen fordyper vi oss i hjørnesteinene i sikkerheten til e-signaturer og forteller deg hvordan du kan garantere sikkerheten til en e-signaturtjeneste

Elektronisk signering i norsk lov. Lovverk for e-signering

Over 60,000 selskaper stoler på Visma Sign

Ønsker du å se hvordan tjenesten fungerer i praksis? Du kan prøve Visma Sign gratis. Våre eksperter står klare til å hjelpe deg hvis du trenger mer informasjon.