Digital signeringIntegrasjoner

Elektronisk signatur bidrar til en tryggere byggesektor

2 min læstid | 15.5.2021

Signering av salgskontrakter var ensbetydende med hauger av papirarbeid hos Pon Equipment i Norge. Veien har blitt enklere for dem med Visma Sign sin digitale signaturløsning.

Pon Cat er et internasjonalt handel- og service selskap som er engasjert i et bredt spekter av aktiviteter og sysselsetter rundt 13.000 mennesker på mer enn 450 lokasjoner i 30 land. Bedriften fokuserer hovedsakelig på aktiviteter som import, logistikk, markedsføring, distribusjon, service og vedlikehold av produkter, kvalitet og organisering.

Bedriften har 10 avdelinger i Norge. Takket være Visma Sign med sin webskjemafunksjon er det nå også billigere og mer effektivt å selge eller leie ut utstyr som gravemaskiner og hjullastere til kunder.

Vi ønsket å forenkle salgsprosessen for både kundene og selgerne våre.

Tilpasningsdyktig og ubestridelig

Webskjemaene, som inkluderes for alle Sign-abonnementene uten ekstra kostnad, kan tilpasses i henhold til virksomhetens behov. De lar kundene fylle ut forespurt informasjon, laste opp eventuelle vedlegg og deretter signere ved hjelp av sin egen eller bedriftens BankID/BankID på mobil.

Representanter for Pon Equipment legger på sin side ved brosjyren til den aktuelle maskinen, som benyttes som et bestillingsskjema. Dette forsikrer kunden om at den rette maskinen blir valgt, enten den er ny eller brukt. Det utfylte og signerte skjemaet sendes deretter til bedriften i PDF-format med salgsrepresentantens og kundens elektroniske signaturer.

Det kan dermed ikke bestrides at dokumentet er signert av de rette personene, siden Sign har opprettet en ekstra side nederst i dokumentet med et digitalt stempel som inneholder kontraktpartneres navn, (og/eller firmanavn), UUID, tidspunkt for signering av dokument og unik ID-identifikator fra BankID/BankID på mobil.

Og takket være Sign betyr også webskjemaer at tiden med signeringsfrister, potensielt utdaterte intranettbaserte MS Word-dokumentmaler, redigering, skanning, og “skriveren har gått tom for blekk” er historie.

Lett å bruke

Jenny Kushner som har ansvaret for kunderelasjoner og er Market Intelligence-koordinator i Pon Equipment, forteller at Pon Equipment valgte Sign fordi de allerede er godt kjent med Visma og deres løsninger. Sign var dermed et logisk valg for dem nå og også for fremtidig vekst. Løsningen ble demonstrert for dem og avdekket at systemet var lett å bruke.

Vi ønsker også på sikt å kunne integrere det med HR- og ERP-systemer”, legger hun til. “Representanten som lærte oss opp og hjalp oss med å sette opp webskjemaet, var kunnskapsrik, tydelig og forsto utfordringene våre.

Ifølge Jenny har det også vært gode tilbakemeldinger fra salgspersonell. “Vi er fornøyde med tjenesten og ønsker å bruke Sign i enda flere avdelinger”, avslutter hun.

Finn ut hvordan Visma Sign › ved hjelp av digitale signaturer kan erstatte haugene med papirarbeid og problemene ved kontraktsignering som bedriften din opplever. Eller hvorfor ikke kontakte oss › for en gratis demonstrasjon her?

Kom i gang med Visma Sign!

Prøv deg på 5 gratis signaturer, og få tilgang til alle funksjonene til Visma Sign, helt uten forpliktelser. Ingen kredittkort eller fakturaopplysninger kreves.

Madeleine Sandler

Madeleine Sandler jobber som markedsfører hos Visma Sign og er opptatt av å utforske hvordan bedrifter kan jobbe mer effektivt og miljøvennlig - uten å gå på bekostning av sikkerheten.