Bransjer

Over 60 000 bedrifter og organisasjoner bruker Visma Sign

Visma Sign er en av de mest populære programvarene for digital signering i Norden. Med sine allsidige funksjoner, lar Visma Sign deg ta kontroll over hele bedriftens kontraktsprosesser – fra utforming av avtaler til sikker lagring.

Offentlig sektor

Kostnadseffektivitet for offentlige sektors prosesser

Visma Sign er en pålitelig partner for offentlig sektor. Elektroniske signaturer fremskynder beslutningstaking og opprettelse av kontrakter, samtidig som det sparer tid og kostnader.

Eiendomsbransjen

Samle alle dine avtaler i skyen

Visma Sign støtter deg på alle områder innen eiendomsbransjen. Digitale signaturer gjør transaksjoner raskere og kontraktsprosesser tydeligere. Alle signerte dokumenter og skjemaer oppbevares trygt i tjenestens digitale arkiv – både for deg og den som underskriver. Du kan også enkelt opprette leieavtaler og andre skjemaer som krever innsamling av personopplysninger, ved å bruke nettskjemaverktøyet som er tilgjengelig i tjenesten.

Finansnæringen

Åpenhet og effektivitet i økonomiske dokumentprosesser

Visma Sign er den foretrukne løsningen for finanssektoren. Digitale signaturer fremskynder opprettelse av kontrakter, gir åpenhet i signeringsprosesser, er trygge å bruke, sparer kostnader og reduserer et betydelig antall feil. I tillegg gir elektroniske signaturer kundene en enkel, sikker og rask måte å kommunisere med deg på.

Bygge- og anleggsbransjen

Effektivitet for byggeplasser med elektronisk signatur

Med Visma Sign kan du signere alle dokumenter, uavhengig av tid og sted. Du kan elektronisk signere en rekke dokumenter, slik som byggekontrakter, arbeidskontrakter, bud, fullmakter og protokoller.

Regnskapsbyråer

Visma Sign er valget for et sikkerhetsbevisst regnskapsbyrå

Samle underskrifter for regnskap, gjeldsbrev og protokoller, uavhengig av tid og sted. I tillegg til å signere dokumenter, hjelper digitale signaturer med å oppfylle kravene i lovgivningen mot hvitvasking av penger.

Foreninger og stiftelser

Effektivisere foreningens drift

Digitale signaturer er en enkel, rask og effektiv måte å forenkle oppgaver knyttet til organisasjonsledelse. Ved å skjære gjennom papirarbeid, sparer du også miljøet og forbedrer medlemstilfredsheten, ettersom skjemaene fylles ut på kort tid.

Prøv Visma Sign gratis

Vil du se hvordan det fungerer i praksis?

Du kan prøve Visma Sign gratis. Ingen kredittkort eller faktureringsinformasjon kreves.