Digital signering

Visma Sign øker POWERS salgsvirksomhet i Norden

2 min læstid | 15.3.2022

POWERs viktigste kundegruppe er privatpersoner som har behov for hverdagselektronikk. POWER bruker tjenesten for digital signering av avtaledokumenter, fullmakter og styremøtereferater.

Visma Sign er en smart løsning både for kunder og POWER

POWER er en elektrogigant, med 200 butikker, 4.400 medarbeidere i fysiske butikker og nettbutikk i Norge, Danmark, Sverige og Norge. Visma Sign ble helt aktuelt for POWER år 2020.

“Når nedstegningen av landet begynte i mars 2020 ble det tidlig klart at vi manglet et verktøy for digital signering av dokumenter som kunne fungere på tvers av hjemmekontor, kontor og i alle våre 200 butikker,” sier Andrè Skavhaug, Shared Service Center Manager i POWER.

POWERS viktigste kundegruppe er privatpersoner som har behov for hverdagselektronikk. Utvalget de har er både bredt og variert.

“Vi selger elektronikk som brukes til kjøkken, stua, badet, soverommet, kontoret, garasjen, i bilen, i hagen, på sykkelen, på hytta eller rett og slett et komplett smart hjem,” forklarer Skavhaug.

Selskapet ønsker også å være oppdatert men samtidig konkurransedyktig for sine kunder når det gjelder pris.

I POWER ønsker vi alltid å ligge ett steg foran, fordi vi vet at smarte, effektive løsninger holder prisene lave, samtidig som det gir den beste handleopplevelsen for kundene. 

Ønsket om å være smart og prisdyktig oppfylles også takket være Visma Sign. POWER bruker tjenesten for digital signering av avtaledokumenter, fullmakter og styremøtereferater.

“Løsninger vi benytter i butikkene våre i dag med digital signering sammen med kunder var mulige å tilpasse, men vi hadde hverken tid eller kapasitet til å jobbe med dette selv. Løsningen fra Visma Sign var ferdig slik vi ønsket den,” Skavhaug forteller.

Etter en gjennomgang av både pris og funksjonalitet pekte Visma Sign seg ut som det foretrukne verktøyet.

Madeleine Sandler

Madeleine Sandler jobber som markedsfører hos Visma Sign og er opptatt av å utforske hvordan bedrifter kan jobbe mer effektivt og miljøvennlig - uten å gå på bekostning av sikkerheten.