Kundecaser og erfaringer av Visma Sign

Over 60 000 kunder i Norden

Les hvordan selskaper bruker digital signering, webskjemaer og det digitale arkivet og bli inspirert!


«Etter en gjennomgang av både pris og funksjonalitet pekte Visma Sign seg ut som det foretrukne verktøyet»

Andrè Skavhaug, Shared Service Center Manager

«Vi ønsket å forenkle salgsprosessen for både kundene og selgerne våre»

Jenny Kushner, Market Intelligence-koordinator

«Vi bruker Visma Sign mest til signering av møteprotokoller etter styremøter og årsmøter, men også til signering av enkelte avtaler»

Alf Halsen, spesialrådgiver

Vi engasjerer hele tiden nye lærere og dette er en rask og sikker måte å få signert dokumentet både fra oss og mottaker. I tillegg brukes det til dokumenter som vi ønsker at ansatte skal signere at de har mottatt og lest.

– AOF Vestlandet-Agder

«Det er helt utrolig hvor enkelt dette programmet er. Men det er jo typisk Visma: Brukervennlig for små og store foretak.»

Annie Steen, Personalansvarlig

«Man kan si at elektroniske signaturer har ført til en renessanse innen bransjen vår. Stort sett alle dokumenter i virksomheten vår signeres med Visma Sign»

Roope Lindroos, CrediNord

«Man får en e-post om at man har et dokument for signering og så logger man seg inn og signerer. Det kan ikke bli enklere, nei.»

Madeleine Pettersson, økonomiansvarlig

Oppsigelser av forsikringer håndteres nå digitalt hos oss. Behandlingstiden er redusert til én dag. Våre kostnader er redusert til 1/20 av papirprosessen, og antall feil har blitt redusert. Våre kunder har også opplevd at tjenesten er enkel å bruke.

– Forsikringsselskapet If

Over 60 000 bedrifter
stoler på Visma Sign

Ønsker du å se hvordan tjenesten fungerer i praksis? Du kan prøve Visma Sign gratis. Våre eksperter står klare til å hjelpe deg hvis du trenger mer informasjon.