Digital signeringProdukt og bruk

5 grunner til at kundene våre velger Visma Sign for digital signering

2 min læstid | 9.4.2020

Digital signering (e-signering) er helt essensielt for bedrifter med mye digitalt arbeid. Med ett program for digital signering kan du føle deg trygg på at signeringsprosessene går som smurt, og at kontrakter er juridisk gyldige og lagres på et trygt sted.

Siden digital signering blir mer og mer vanlig, kan det være vanskelig å velge mellom de forskjellige signeringstjenestene og sammenligne ulike funksjoner og priser.

Vi presenterer herved 5 grunner til at kundene våre velger Visma Sign for e-signaturer og dokumentbehandling.

1. Rask å ta i bruk og lett å forstå

Du kan ta i bruk digital signering med Visma Sign på 5 minutter! Tjenesten er klar til bruk på nett umiddelbart etter registrering! Du kan åpne tjenesten i nettleseren og trenger derfor ikke å bruke masse tid på installering, kom-i-gang-skjemaer eller oppstartsmøter før du er i gang.

«Det er helt utrolig hvor enkelt dette programmet er »

 Annie Steen, personalansvarlig, Lohilo.

2. Verifiserte signaturer i hele Norden

Sterk autentisering innebærer at nettbank eller mobil-ID-autentisering utgjør en del av signaturen. Med Visma Sign er e-signering med sterk autentisering mulig i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

VISMA SIGN TILBYR AUTENTISERING MED FØLGENDE TJENESTER:

Sverige: BankID & FrejaID
Norge: bankID
Danmark: NemID & MitID
Finland: Alle finske banker og mobilverifisering.

Hvis du skal sende avtaler utenfor Norden, eller til personer som ikke har bankID, kan du enkelt velge e-signering med lett autentisering, det vil si at navnet tegnes inn digitalt. Disse metodene er i samsvar med eIDAS-forordninger og er juridisk gyldig innen hele EU. De kan også spores gjennom revisjonsspor.

«Jeg finner det utrolig fleksibelt, effektivt og trygt. Digital signering har bare fordeler. »

Madeleine Petterson, økonomiansvarlig, Beijer Industri, et firma med utvidet tilstedeværelse i Norden.

3. Sikker tjeneste

Visma Signs forretningsdrift er basert på at våre kunder kan stole på oss. Derfor gjør vi alt vi kan for å sikre at systemene våre kunder bruker fungerer pålitelig og sikkert. Samtidig gjør tjenestens brukergrupper deg i stand til å kontrollere at dokumenter kun er synlige for de med autorisasjon.

« Vi har forskjellige mapper for forhandlere, HR, ledelse og økonomi. En av fordelene med denne tjenesten er at du kan lagre avtalene i mapper som er tilgjengelige for utvalgte personer. »

Liisa Kettinen, salgssjef, Kalevala.

4. Tydelige og transparente priser

Visma Signs priser baserer seg på antall signaturer per år. Det finnes forskjellige prispakker å velge i, fra 100 kr/mnd. Det er ingen oppstartsavgifter, og bruk av tjenesten innebærer ingen skjulte kostnader. Du vet alltid hva det er du betaler for. I Visma Sign kan du også følge med på hvor mange signaturer du har igjen i året, og umiddelbart oppdatere pakken ved behov. Vi gir deg også muligheten for å betale for hele året på forskudd, til en redusert pris.

«Etter en gjennomgang av både pris og funksjonalitet pekte Visma Sign seg ut som det foretrukne verktøyet. »

Andrè Skavhaug , Shared Service Center Manager, POWER

5. Webskjema hjelper deg til å samle inn data og forenkle prosesser

For å virkelig kunne effektivisere behandling av avtaler kan du benytte skjemaer som er enkle å tilpasse, til å samle inn all nødvendig informasjon for avtalene. Webskjemaet kan sendes ut som en lenke, eller du kan legge det rett inn på nettsiden din for enklere bestillinger. Den som mottar webskjemaet, blir bedt om å fylle inn informasjonen og bekrefte sin identitet ved innsending av skjemaet.

Kundene våre benytter seg i dag av denne funksjonen for bestillingsskjema, arbeidskontrakter og andre situasjoner hvor det er viktig med sikker innsamling av kundeinformasjon.

Webskjema som signeres elektronisk, er en standard del av Visma Sign sine bedriftspakkeløsninger. Les mer om denne funksjonen her »

«Representanten som lærte oss opp og hjalp oss med å sette opp webskjemaet, var kunnskapsrik, tydelig og forsto utfordringene våre »

Jenny Kushner, CRM, CEM og Market Intelligence-koordinator, Pon cat

Madeleine Sandler

Madeleine Sandler jobber som markedsfører hos Visma Sign og er opptatt av å utforske hvordan bedrifter kan jobbe mer effektivt og miljøvennlig - uten å gå på bekostning av sikkerheten.