HR og rekruttering

Alle arbeidsrelaterte dokumenter i én tjeneste

Visma Sign hjelper deg å minimere papirarbeidet, slik at du kan frigjøre ressurser til viktigere ting innen HR, slik som personalutvikling og rekruttering av ansatte med riktig kompetanse. HR-dokumenter kan signeres på en fleksibel måte, og avtaler kan enkelt bekreftes selv der hvor partene er langt unna hverandre.

Digitaliser dokumentene i HR-avdelingen

Få kontroll over alle dokumenter

Når du signerer dokumentene dine med Visma Sign, vil de alltid være lett tilgjengelig for deg. Du kan opprette mapper innad i tjenesten som passer for bedriften din, og du kan fastsette tilgangsrettigheter separat for hver enkelt mappe.


signer avtale i visma sign

Å motta en digital invitasjon og signere med BankID setter et troverdig stempel på avtaleprosessen. Og når nyansatte kommer inn, føler de at de er en del av et mer seriøst og modernt foretak.

Annie Steen, Personalansvarlig, Lohilo Foods

Tre gode grunner til å velge Visma Sign

1.

Skap et modernt førsteintrykk

Digitaliser og optimaliser opplæringen av nye ansatte for både dem selv og den som skal lære dem opp.

2.

Sjekk kontrakts-
status med ett øyekast

Følg signaturprosessen i sanntid og send påminnelser om signatur med ett enkelt klikk.

3.

Prioriter personvern

Administrer alle bedriftens personopplysninger i samsvar med GDPR. Lagre kontrakter trygt i mapper med tilgangskontroll du selv definerer.

Ta hånd om alle dokumenter på samme sted

Arbeidsavtaler

Arbeidsavtaler kan behandles med fleksibilitet, og nye avtaler kan godkjennes på en enkel måte. Både arbeidsgiver og arbeidstaker har god tilgang til det signerte avtalet.

Arbeidsattester

Utsted elektroniske attester. Arbeidstakerne har attestene sine i det digitale arkivet, og bedriften sparer tid ved å unngå utskrift og sending med posten

Individuelle avtaler mellom arbeidstakere og arbeidsgivere

Visma Sign hjelper deg å ta hånd om individuelle personalavtaler mellom arbeidstakere og arbeidsgivere, som for eksempel avtaler om fjernarbeid, permisjoner og ferier.

Oppsigelsesvarsler

Få underskrift på oppsigelsesvarsler og andre dokument uten problem.

Visma Sign <3 HR

Enkelhet og brukervennlighet utgjør kjerneelementene i bedriftens effektivitet i den digitale verdenen. Med integrasjon til Visma Sign flyter kontraktene sømløst mellom ulike systemer.

Over 60 000 bedrifter bruker Visma Sign

Vil du høre mer om tjenesten? Legg igjen en melding, og våre eksperter vil kontakte deg innen kort tid.