Digital signeringIntegrasjoner

CrediNord digitaliserte prosessen for bedriftslån med e-signering

2 min læstid | 15.3.2021

CrediNord har vært pionerer innen bedriftslån og har jobbet helt og holdent på nett siden selskapet ble grunnlagt. En av hjørnesteinene i selskapets forretningsvirksomhet er Visma Sign integrert i tjenesten.

Moderne prosesser med Visma Sign

CrediNord er et finansselskap som spesialiserer seg på bedriftslån. Hos CrediNord håndteres lånesøknaden og signeringen digitalt, helt uten papirarbeid.

“Man kan si at digitale signaturer har ført til en renessanse innen bransjen vår”, konstanterer Roope Lindroos, medgrunnlegger i CrediNord. CrediNord er pionerer innen bedriftslån og gjør det enkelt for bedrifter å søke om lån.

Dette har utelukkende vært en nett-tjeneste helt fra starten av, og dette har spart tid brukt på unødvendig papirarbeid. En av hjørnesteinene i selskapets forretningsvirksomhet er Visma Sign integrert i tjenesten. Ved hjelp av Visma Sign kunne den tidligere kompliserte prosessen med bedriftslån moderniseres.

Drømmen om et papirløst kontor for finansbransjen virker ofte uoppnåelig, men med Visma Sign er det mulig.

Digital signatur har flere forskjellige fordeler

CrediNords bruk av Visma Sign viser hvor villige de er til å tenke innovativt. I tillegg til innsamling av digitale signaturer har CrediNord også benyttet seg av grensesnittløsningen for blant annet automatisk kontroll av signaturrettigheter for bedrifter i forbindelse med signering av dokumenter.

Takket være Visma Sign har de nesten ingen behov for skrivere på kontoret lengre. “Drømmen om et papirløst kontor for finansbransjen virker ofte uoppnåelig, men med Visma Sign er det mulig. Stort sett alle dokumenter i virksomheten vår, fra ansettelseskontrakter til styreprotokoller, signeres med Visma Sign”, forteller Lindroos. “Det er praktisk å kunne lagre alle dokumenter på samme sted.”

Enkel integrering, forsvarlig pris

Da de søkte etter en løsning for digital signering av lånesøknader, ble de overbevist om at Visma Sign var den riktige løsningen på grunn av dens enkle integrering og forsvarlige pris. “Det var enkelt å integrere tjenesten med støtten vi fikk fra teamet hos Visma Sign”, roser Lindroos.

“Vi betrakter Visma Sign som en løsning med lav risiko, siden vi mener den har en transparent og forsvarlig prissetting. I motsetning til flere av konkurrentene på markedet krever de ikke store forskuddsbeløp for å innføre tjenesten, og prisen bestemmes i henhold til bruken”, forteller Lindroos.

Man kan si at digitale signaturer har ført til en renessanse innen bransjen vår.

Legger verden for deres føtter

For CrediNord, som har det internasjonale markedet som sitt mål, har Visma Sign vært et utmerket valg. CrediNord har som mål å erobre det nordiske markedet. Man kan nemlig dekke hele Skandinavia med én integrasjon.

“Vi har hatt en rask vekst og har utvidet vår virksomhet til tre ulike markedsområderpå i under ett år . Dette hadde sannsynligvis ikke vært mulig uten Visma Sign”, sier Lindroos. “Noe av det vi liker best med Visma Sign er at tjenesten kan tilpasses bedriftens stadig endrende behov.”

Det går raskere å sluttføre avtaler

En av de største fordelene med digital signatur er at avtaler kan inngås mye raskere. I vår digitaliserte verden er det viktig å gjøre kjøp av tjenester så enkel som mulig. “Kundene ønsker ofte å kjøpe et produkt eller en tjeneste med én gang. Det er mulig ved hjelp av Visma Sign”, oppsummerer Lindroos.

Det er derfor jeg kan anbefale Visma Sign videre til alle andre.

Kom i gang med digital signering nå

Det er ikke vanskelig å bruke digitale signaturer. Prøv Visma Sign, du får 5 signaturer gratis

Madeleine Sandler

Madeleine Sandler jobber som markedsfører hos Visma Sign og er opptatt av å utforske hvordan bedrifter kan jobbe mer effektivt og miljøvennlig - uten å gå på bekostning av sikkerheten.