Visma Sign blogg

Bli kjent med Visma Sign og e-signeringsverden. På bloggen finner du aktuelle emner, praktiske tips og synspunkter fra våre eksperter.

blogg

Visma Sign er et nyttig verktøy for e-signering

Mot slutten av året er det ofte et ekstra press på å oppnå resultater og møte budsjetter. Elektroniske signaturer er på flere områder overlegne i forhold til fysiske underskrifter på papir. De er effektive, praktiske og reduserer kostnader i forbindelse med administrasjon, reise og tidsbruk.

bedrifter må jobbe mot bærekraftighet nå blogg

5 konkrete tips for å gjøre bedriften mer bærekraftig

Siste rapport fra FNs klimapanel lemner ingen tvil – bedrifter må jobbe mot bærekraftighet nå.

I fremtiden vil det settes enda høyere krav til bedrifters bærekraftighetstiltak. Ved å begynne i det små allerede i dag vil bærekraftige måter å tenke på bli en del av bedriftens DNA. Bærekraftige alternativ er ofte de mest kostnadseffektive alternativene for bedrifter.

Integrer elektornisk signatur blogg

Integrer elektronisk signatur i programvaren din – slik fungerer det

Det å kunne integrer elektronisk signatur som en del av programvaren tar brukeropplevelsen opp til et helt nytt nivå. Visma Signs elektroniske signatur kan benyttes på flere forskjellige måter. Integreringen gjør det for eksempel mulig å signere alle personaldokumenter direkte fra personalsystemet og bekrefte kundebestillinger og -avtaler rett fra CRM-systemet. Enten du vil integrere elektroniske signaturer i et system som selskapet ditt allerede har opprettet, eller du vil benytte dem i et annet system, vil hele prosessen bli enklere med integrasjonsstøtten vår. Den beste måten å komme i gang med integrasjonen på er å kontakte Visma Sign sine eksperter for et introduksjonsmøte.

Elektroniske signaturer og sine respektive juridisk gyldighet – en oversikt over de ulike nivåene - bild på data blogg

Elektroniske signaturer og sine respektive juridisk gyldighet – en oversikt over de ulike nivåene

Elektroniske signaturer deles inn i tre kategorier innen EU-lovgivningen: elektronisk signatur (SES), avansert elektronisk signatur (AES) og kvalifisert elektronisk signatur (QES). Elektroniske signaturer på AES-nivå anerkjennes i mange av de ulike sektorene i samfunnet. Elektroniske signaturer på AES-nivå anerkjennes blant annet av finanssektoren hos banker og forsikringsselskap, samt i den offentlige forvaltningen og folketrygden.

Elektronisk signering er en moderne metode for signering av dokumenter og signaturene er juridisk bindende. blogg

Hva er en elektronisk signatur?

Elektronisk signering er en moderne metode for signering av dokumenter og signaturene er juridisk bindende. Titusenvis av bedrifter og mer enn 1,8 millioner brukere har allerede benyttet Visma Sign for elektronisk signering.

blogg

6 måter du kan øke salget med elektronisk signering

Nye kundeforhold spiller en avgjørende rolle i bedriftens suksess, og fremveksten av nye relasjoner er også blant de mest givende øyeblikkene i utviklingen av virksomheten. En effektiv salgsprosess er viktig. Det er ikke alltid lett å unngå unødvendig bruk av mye tid og ressurser på å skaffe seg flere kunder og salgsprosesser. Bruker salgsteamet ditt … Continued

unngå risikoer ved å skifte til elektronisk signering-min blogg

5 risikoer du kan unngå ved å skifte til elektronisk signering

Den utbredte digitaliseringen av verden har ført til at elektronisk signering er dagens normalen. Tradisjonelle signaturer medfører unødvendig risiko, risiko som man kan unngå med elektronisk signering. Her er en liten oversikt angående risikoene forbundet med den tradisjonelle signaturen og hvordan de kan unngås.

blogg

Vesentlige spørsmål når du velger signeringstjeneste

Nesten alle dokumenter i dag opprettes digitalt, men må fortsatt skrives ut for signering. Det er også en mengde tjenester på markedet som kan være vanskelig å skille mellom. Hvordan kan du komme i gang med elektronisk signering, og hva bør tas i betraktning når du velger en slik tjeneste da?