Gratis digital signering

Prøv digital signering uten kostnad

Få 5 gratis signaturer og tilgang til alle funksjonene i programmet, inkludert digital signering, webskjemaer og avtalehåndtering.

Ingen kredittkort eller faktureringsinformasjon kreves. Prøveperioden går ikke automatisk over til et abonnement; det er opp til deg å velge fra innstillingene da du ønsker å fortsette.

signer avtale i visma sign

Norges mest brukte tjeneste for digital signering


«Tidligere kunne det ta flere uker å inngå avtaler. Med denne nye avtaleplattformen har vi klart å redusere det til så lite som 10 minutter.»

Liisa Karvonen, Scandic Hotels


«Vi ønsket å forenkle salgsprosessen for både kundene og selgerne våre. Vi er fornøyde med tjenesten og ønsker å bruke Visma Sign i enda flere avdelinger.»

Jenny Kushner, Pon Equipment


«Vi betrakter Visma Sign som en løsning med lav risiko. I motsetning til flere av konkurrentene på markedet krever de ikke store forskuddsbeløp for å innføre tjenesten, og prisen bestemmes i henhold til bruken”»

Roope Lindroos, CrediNord

Løs inn 5 gratis signaturer

Nordens mest kjente løsning for digital signering. Under Visma Signs prøveperiode får du tilgang til alle programmets funksjoner.

Minimer risiko med avtaler

Spare opptil 90 % av tiden og kostnadene knyttet til signering

Signer trygt, lovlig, og juridisk bindende

Effektiviser datainnsamlingen med bruk av webskjemaer

nytt dokument for signering inn i visma sign

Kom i gang med digital signering

Test nå!

Registrer deg for en prøveperiode og få tilgang til alle funksjoner, helt uten forpliktelse. Ingen kredittkort eller fakturaopplysninger kreves.

Opprett en konto, last opp dokumentet og legg til signatører. Voilá! Nå kan du sende ditt første dokument for signering.