Elektronisk signering

Enkel elektronisk signering med Visma Sign

Med Visma Sign kan du e-signere og arkivere avtaler sikkert. Nyt muligheten til å teste alle funksjonene i Visma Sign i dag gratis under en prøveperiod.

Ingen kredittkort eller fakturaopplysninger kreves.

Over 60,000 bedrifter stoler på Visma Sign

Hvorfor velge Visma Sign for elektronisk signering?

Sterk autentisering i hele Norden

Signer elektronisk med BankID i hele Norden og med enkel (tegnet) signatur globalt. Uten ekstra kostnad.

Sluttfør avtaler raskt og sikkert

Tjenesten er rask å ta i bruk og lett å forstå. 89 % av dokumentene signeres i løpet av 24h.

Fleksibelt og trygt

Etter signeringen lagres dokumentene automatisk i virksomhetens digitale arkiv. Samtidig ligger ikke ansvaret for å huske noe på én enkelt person.

signer avtale i visma sign

Vi bruker det mest til signering av møteprotokoller etter styremøter og årsmøter, men også til signering av enkelte avtaler. Vi er veldig godt fornøyde med funksjonaliteten i Visma Sign.

Alf Halsen, spesialrådgiver, Bergen brannvesen.

Vi ønsket å forenkle salgsprosessen for både kundene og selgerne våre. Vi er fornøyde med tjenesten og ønsker å bruke Sign i enda flere avdelinger

Jenny Kushner, CRM, CEM og Market Intelligence-koordinator

Allsidige funksjoner – med fokus på sikkerhet

Signering på den måten du ønsker

Samle inn signaturer med BankID i Norge, Finland, Sverige og Danmark. Med lett autentisering, det vil si en tegnet signatur, kan man signere i resten av verden.

Alt lagres trygt

Etter signeringen lagres dokumentene dine trygt i virksomhetens digitale arkiv. Spesifiserte brukertilgang og ønskede mappestrukturer garanterer sikker arkivering, selv for dokumenter som krever ekstra fokus på datasikkerhet og personvern.

Oppfølging i realtid

Du kan når som helst sjekke status for signeringen. Forespørsler kan også sendes ut som SMS, og automatiske påminnelser fremskynder prosessen.

Utvid tjenesten fleksibelt

Hvis bedriftens behov endrer seg underveis, kan du enkelt velge en større signaturpakke når som helst direkte fra produktet.

Kom i gang med elektronisk signering!

Prøv deg på 5 gratis signaturer, og få tilgang til alle funksjonene til Visma Sign. Ingen kredittkort eller fakturaopplysninger kreves.