Digitale signaturer for byggebransjen

Kontorarbeidet blir effektivisert med digital signatur

Med Visma Sign kan du signere på dokumenter i byggebransjen samme hvor du befinner deg. Du kan signere utallige dokumenter elektronisk – Byggekontrakter, arbeidsavtaler, anbud, fullmakter og møtereferater.

Legg igjen en kontaktforespørsel

Kom raskt i gang på bare noen få minutter. Registrer deg og opprett en egen Visma Sign-konto for bedriften din.

Kom raskere i gang med kontrakter

Med digitale signaturer signeres dokumentene på en effektiv og smidig måte.
 Automatiser manuelle arbeidsoppgaver slik at arbeidet ikke stopper opp. Forkort tiden det tar å inngå avtaler fra uker til dager.

Minimer risikoen med avtaler

Takket være strenge tilgangsrettigheter, vil skriftlige avtaler bare kunne signeres og være tilgjengelige for forhåndsgodkjente personer.


Digital signering er en sikrere måte å signere kontrakter på enn den tradisjonelle måten med papir og penn.

Bedre tid, mer penger og økt produktivitet

Digitale signaturer sparer ressursene som blir brukt for signering. 
Du trenger ikke vente på signaturer, og du kan glemme unødvendig papirarbeid. Spar en betydelig mengde tid som kan brukes til mer produktive arbeidsoppgaver.

Digital signatur for byggebransjen

Sikker og enklere identifisering

Visma Sign kan brukes til litt av hvert. Du kan samle inn signaturer fra hele verden enten med sikker eller enklere identifisering. Både sikker og enklere identifisering er juridisk bindende. I Norge betyr sterk identifikasjon en signatur med BankID.

Les mer i bloggen: Digital identifisering – et minikurs i sikker og enklere identifisering

Arkiver dokumentene digitalt

Du har alltid tilgang til signerte dokumenter i det digitale arkivet. Du kan opprette egne mapper for de forskjellige dokumenttypene. Tilgang til mappene beskyttes av strenge tilgangsrettigheter.

Send ut forespørsler om signering, samle inn signaturene og arkiver dokumentet automatisk – alt i ett og samme system.

Enkel innsamling av opplysninger med webskjemaer

Med webskjemaer som kan signeres digital, kan du digitalisere papirskjema og innsamling av informasjon i bedriften din. Det er ikke lenger behov for å fylle ut skjemaer for hånd, eller overføre opplysninger manuelt.

Lurer du på noe?

Legg igjen en kontaktforespørsel – vi hjelper deg gjerne. Vi svarer på spørsmål og tanker om digital signering og Visma Sign.

En datasikker løsning for byggebransjen

Digitale signaturer er juridisk bindende. Det er alltid mulig å bekrefte dokumentets gyldighet og integritet, hvem som har signert dokumentet, når det ble signert og hva som ble skrevet under på.

Du kan når som helst sjekke status for signeringen. Du kan til enhver tid se hvem som har signert og hvilke signaturer som mangler.

Tjenesten er også velegnet for pålitelig håndtering og administrasjon av sensitive opplysninger. Visma Sign benyttes blant annet av forskjellige forsikringsbyråer, banker, finansieringsselskaper, helseorganisasjoner og andre bedrifter og organisasjoner som krever et høyt nivå for personvern og datasikkerhet.

2 300 000

Underskriver har brukt Visma Sign

50 000+

Bedrifter og organisasjoner har tatt i bruk Visma Sign som signeringstjeneste

100%

Sikker og juridisk bindende måte å signere dokumenter på

Kom i gang med Visma Sign

Kom i gang med digital signering ved å registrere din bedrift for Visma Signs prøveperiode – du får fem gratis signeringer! Hvis du vil høre mer og ønsker å se en demo av hvordan tjenesten fungerer, kan du legge igjen en kontaktforespørsel så kontakter vi deg så snart som mulig.