Digitale signaturer for Finansindustrien

Åpenhet og effektivitet i dokumentasjonsprosesser i finansindustrien

Med Visma Sign oppretter du juridisk bindende avtaler som oppfyller eIDAS-direktivet for digitale signaturer. Digitale signaturer muliggjør effektiv dokumenthåndtering og gir deg mer tid til å fokusere på det som er viktig.

Visma Sign er verdsatt i finansieringsbransjen

IF

Elektronisk signatur som oppfyller de strenge kravene finansindustrien stiller

Forsikringstjenester, finansieringstjenester samt bank- og investeringstjenester kan dra nytte av elektroniske signaturer. Våre kunder i finansindustrien benytter Visma Sign for:

  • Lånesøknader
  • Informasjonsavtaler
  • Endring av brukerkonto
  • Godkjennelse av vilkår
  • Nye kundeavtaler
  • Forsikringavtaler
  • Fullmakter

Mer effektive prosesser for avtaler og dokumentasjon

Elektroniske signaturer forkorter tiden det tar å skrive en avtale, gjør signeringsprosessen mer transparent, er trygg å ta i bruk og har betydelig mindre kostnader og risiko for feil forbundet med seg. Elektronisk signering er en enkel, trygg og rask måte kunden kan benytte i sine forretninger med deg.

Trygt

Avtaler som er inngått på papir eller via e-post kan forfalskes, inneholde feil eller endres i etterkant av uvedkommende. Visma Sign krever sikker identifisering av den som signerer dokumentet, og det er dermed garantert at dokumentet ikke kan endres på et senere tidspunkt.

Läs mer: Sikker signering med digitale signaturer

Effektivt

En smidig og effektiv signeringsprosess sparer tid for alle involverte parter. Prosessen går mye raskere når avtaler og bilag ikke trenger å sendes i posten eller som vedlegg i en e-post. Visma Sign lar deg til og med følge opp signeringen og sende ut påminnelser.

Kundevennlig

Kunder ønsker å ta hånd om sine affærer så raskt og enkelt som mulig. Elektroniske signaturer kan brukes når som helst, hvor som helst, på den enheten som foretrekkes. Tilby en mer effektiv løsning til kundene dine, slik at handelen med din bedrift er behagelig og enkel.

Digital signering sparer tid og penger

Hvor mye tid bruker bedriften din på å forberede, sende, rette, finne og arkivere kontrakter og dokumenter som skal signeres?

Med Visma Sign sparer du 90 % av tiden og kostnader som tidligere ble brukt til tradisjonelle signaturer. Med digital signatur kan du inngå nye kundeavtaler raskere, korte ned saksbehandlingstiden for dokumenter og redusere antall feil og etterforskningsarbeid betraktelig.

Drømmen om et papirløst kontor for finansbransjen virker ofte uoppnåelig, men med Visma Sign er det mulig.

-Roope Lindroos, medgrunnlegger, CrediNord

Ønsker du å høre mer om hvordan Visma Sign kan dekke din bedrifts behov?

Legg igjen en kontaktforespørsel, så kontakter vi deg så snart så mulig.