Visma Sign Webskjema

Webskjema for bedrift for elektronisk signering

Benytt Visma Sign sitt webskjema når du trenger et webskjema for bedriften din. Gjør det enkelt for kunder, partnere og de ansatte å ta hånd om oppgavene sine med skjema som kan signeres elektronisk

Opprett en Visma Sign-konto

GJØR OPPGAVEN ENKEL

Webskjema fra Visma Sign

Gjør det enkelt for kunder, partnere og de ansatte å ta hånd om oppgavene sine med skjema som kan signeres elektronisk. Skjemaet kan brukes hvor som helst og når som helst. Opplysningene på skjemaet blir umiddelbart tilgjengelig for bedriften eller organisasjonen din.

Slik kan du eliminere papirskjemaer og sørge for en kundeopplevelse som passer vår moderne tid.

Enklere bedrift ved hjelp av webskjemaer

Visma Sign inkluderer et gratis webskjema for elektronisk signatur. Det elektroniske skjemaet fylles ut raskt, og opplysningene kan behandles med én gang.

Bruk elektroniske skjemaer for salg, personaladministrasjon, innkjøp, kundeservice og administrasjon uten å måtte opprette separate datasystemprosjekter.

Lag de skjemaene du trenger

Du trenger ingen webdesign-kunnskaper; med Visma Sign Forms kan du lage proffe webskjema på bare noen få minutter. Skjemaet kan umiddelbart legges til på for eksempel nettsiden din, eller i bedriftens nettbutikk.

Ubegrensede bruksområder

Bestillingsblanketter, godkjennelse av vilkår, fullmakter, forespørsler om kundeinformasjon i henhold til GDPR, oppsigelser av tjenester. Digitaliser på en enkel måte skjemaer som krever signering.

Inngår i tjenesten

Alle bedrifter som bruker Visma Sign kan få mulighet til å bruke webskjema-tjenesten vår, men du trenger minst ett Business-abonnement eller et større abonnement. Du kan lage et ubegrenset antall webskjemaer som passer perfekt for deg.

Overfør opplysningene til et eksternt system

Opplysningene fra webskjemaene kan enkelt overføres eksterne system som kundehåndteringssystem, medlemsregistre og ulike databaser.

Smidig integrasjon

I tillegg til nettsider, kan du også enkelt integrere webskjema til det systemet eller den tjenesten du måtte ønske.

Sikker og pålitelig

Med Visma Sign sine webskjemaer kan du samle inn sensitive opplysninger i henhold til forskrifter om personvern og datasikkerhet.

VANLIGE SPØRSMÅL

BRUKSOMRÅDER

 • Hva er et webskjema som signeres elektronisk?

  Et webskjema som signeres elektronisk er et skjema som brukeren fyller ut digitalt f.eks. via en nettside eller en direkte lenke. For at brukeren skal kunne sende inn skjemaet, må han/hun bekrefte sin identitet med BankID (sikker identifisering).

 • Hvordan lager jeg webskjemaet?

  Webskjemaet lages enkelt ved at du drar og slipper elementer der du vil at de skal være (Drag & Drop). Du trenger dermed ingen forhåndskunnskaper om hvordan man lager webskjema.

IDENTIFISERING

 • Betraktes webskjemaer som bindende? Kan jeg for eksempel bruke et webskjema for å skrive en avtale/kontrakt?

  Ja! Et webskjema som signeres elektronisk er juridisk bindende. Sikker identifisering sammen med at skjemaet blir sendt inn, fungerer på samme måte som når du for eksempel identifiserer deg i nettbanken din. Det at brukeren signerer webskjemaet elektronisk er like gyldig som om penn og papir hadde vært brukt i stedet.

 • Hvilke personopplysninger om brukerne kan jeg samle inn? Hvordan blir disse opplysningene tatt hånd om på en trygg måte?

  Før en bruker signerer webskjemaet, blir han/hun bedt om å oppgi hele personnummeret sitt. Men personnummeret lagres ikke i tjenesten i en identifiserbar form. Mer informasjon om opplysninger som lagres i Visma Sign-tjenesten.

  Dersom du samler inn sensitive personopplysninger eller andre konfidensielle opplysninger på webskjemaet ditt, bør du under innstillinger for webskjema krysse av for at den ikke skal sendes inn via e-post etter signeringen. I Visma Sign administreres personopplysningene i samsvar med tjenestens personvernerklæring, og innholdet i skjemaet er ikke synlig for andre enn selskapet som eier skjemaet og den som signerer det.

PRISOVERSIKT

 • Hva ligger i prisen?

  Prisen på tjenesten er i henhold til Visma Sign sin prisliste (Business-abonnement) hvor ett utfylt skjema tilsvarer bruk av én signatur. Se mer informasjon i prisoversikten.

 • Koster denne tjenesten noe for den som signerer?

  Brukeren, altså den som skal signere på skjemaet, betaler ikke noe for dette.