Visma Sign

Elektronisk signatur – inngå avtaler på null komma niks

Signere og administrere dokumenter elektronisk for hele organisasjonen din. Det er enkelt å komme i gang med elektroniske signaturer. Last opp et dokument og send det til signering med én gang.

Bruk Visma Sign akkurat så mye du vil

Når du går over til elektroniske signaturer, vil du kunne spare opptil 90 % av tid og utgifter knyttet til signering med papir og penn.

Visma Sign fungerer best som en servertjeneste. Du kan til og med benytte webskjemaene som følger med og kan signeres. Hvis du ønsker, kan du integrere elektroniske signaturer som en del av programvaren eller tjenesten din.

Visma Signs egenskaper

SIKKER IDENTIFISERING

Bruk koder fra banken din til å signere dokumentet. Sikker identifisering anbefales hvis man for eksempel ikke kjenner mottakeren fra før. Denne metoden benyttes i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

ENKLERE IDENTIFISERING

Bruk musepekeren eller fingeren din til å skrive under. Enklere identifisering er en god løsning, siden den godtas i hele verden.

MASSEUTSENDELSER

Du kan sende et dokument til flere forskjellige samtidig, slik at hver enkelt signerer sitt eget eksemplar.

INTEGRERINGSSMULIGHETER

Signaturtjenesten kan lett integreres i alle webtjenester og datasystem.

DOKUMENTARKIV

Etter signeringen oppbevares dokumentet i et arkiv for både avsenderen og mottakeren i 7 år. Ingen dokumenter går tapt!

SPESIFISERTE TILGANGSRETTIGHETER

Du kan opprette egne mapper og fastsette tilgangsrettigheter som er tilpasset behovene til din bedrift.

VARSLER PÅ SMS

Hvis du ønsker det kan du sende forespørsel om signering både på e-post og SMS. Passord som skal brukes på konfidensielle dokumenter, kan også sendes separat på SMS.

INVITASJONSMALER

Opprett og lagre ferdige maler du kan benytte for å be om signaturer, med de innstillingene som passer deg best. Dermed kan du raskere sende ut invitasjoner, med redusert risiko for at feil oppstår.

MOTTAKERLISTER

Lagre egne mottakerlister. Du kan for eksempel sende ut et dokument for signering samtidig til alle styremedlemmene.

DIGITALT ARKIV

Administrering av dokumentene i organisasjonen din

Med Visma Sign kan du signere og administrere dokumenter elektronisk for hele organisasjonen din. Du kan opprette egne brukergrupper og fordele innhold og rettigheter for hver enkelt mappe. Du kan til og med administrere Visma Sign-kontoen for flere forskjellige selvskaper i et konsern, et regnskapsbyrå, en eiendomsforvalter eller et programvareselskap.

Opprett en Visma Sign-konto

Elektroniske signaturer virker i utlandet

Med Visma Sign kan du benytte deg av elektronisk signering i alle land. I Norge, Sverige, Finland og Danmark kan du bruke lokale BankID-koder for sikker identifisering på Visma Sign.

I de øvrige landene er ikke identifiseringen for signering like streng. I disse tilfellene blir signaturen skrevet inn elektronisk.

Kom i gang med tjenesten nå

Kom raskt i gang i løpet av bare 5 minutter.