Digital signering av regnskapet

Signer regnskapet på en dag

Med digital signering når du frem til partene som skal signere, uavhengig av tid og sted. Visma Sign kan spare deg for 90 % av arbeidstid og kostnader forbundet med signering av dokumenter.

Digital signatur er en juridisk gyldig måte å sertifisere årsregnskap og årsavslutning på.

Vil du ha mer informasjon, eller ønsker du en presentasjon av tjenesten? Kontakt oss!

Be om en presentasjon

50 000+ bedrifter bruker Visma Sign

Enkelt, raskt og moderne

Visma Sign gjør det enkelt og raskt og samle inn signaturer på virksomhetens dokumenter. Når du signerer årsregnskapet elektronisk, kan du spare opptil 90 % av tiden og kostnadene som vanligvis er forbundet med signering av dokumenter.

Trygt og risikofritt

Digitale signaturer er juridisk bindende og, takket være det digitale sporet, enda sikrere enn underskrifter med papir og penn.

Brukes internasjonalt

Signer med sterk autentisering i Norge, Finland, Sverige og Danmark. Signer med lett autentisering i resten av verden.

Så enkelt er det

Du sender raskt og enkelt ut regnskapet for signering. Etter du har sendt ut en signeringsforespørsel, kan du følge dokumentet i sanntid i tjenesten. Når dokumentet er signert, lagres det trygt i Visma Signs digitale arkiv.

Avslutt regnskapsåret og logg inn på Visma Sign

Når du har ferdigstilt årsavslutningen, og du har en Visma Sign-konto, kan du logge deg inn i tjenesten. Du kan sende signeringsforespørsler direkte derfra.
Vi hjelper deg gjerne med å komme i gang med tjenesten.

Legg til regnskap og underskrivere

Legg til regnskapsdokumentene i Visma Sign, og angi opplysningene om partene som skal signere, i signeringsforespørselen. Du kan også legge til en egen melding.

Send regnskapet til signering

Signeringen vil som standard utføres med sterk autentisering. Du mottar en kvittering når alle parter har signert regnskapet.

Visma Sign

Trygt, raskt og juridisk gyldig

Det er trygt å signere regnskapet elektronisk. Alt lagres, og du kan selv velge rekkefølgen partene skal signere i, samt behandle rettigheter for innsyn og redigering i tjenesten.

Regnskap Norge har publisert artikkel som redegjører nærmere for hva det er akseptabelt å signere digitalt for å hjelpe revisorer og andre som jobber med regnskap.

Ønsker du en presentasjon av tjenesten?

Vil du vite mer om hvordan du kommer i gang med digital signering, hvordan tjenesten fungerer i praksis, og hvordan du oppretter en Visma Sign-konto?

Be om en gratis presentasjon for virksomheten din.