Visma Sign

Administrer arbeidskontrakter med elektronisk signering

Fleksibel onboarding med elektronisk signering. Med Visma Sign minimerer du papirarbeid og frigjører ressurser for HRs kjernevirksomhet: rekruttering av talent og utvikling av ansatte.

Pink lohilo logo

Det er helt utrolig hvor enkelt dette programmet er. Men det er jo typisk Visma: Brukervennlig for små og store foretak.

Annie Steen, personalansvarlig

Digitaliser HR-dokumenter

HR-dokumenter kan signeres på en fleksibel måte, og avtaler kan enkelt bekreftes selv der hvor partene er langt borte fra hverandre. Både arbeidsgiver og arbeidstaker har god tilgang til avtalen. Alt lagres i Visma Signs digital arkiv.

Arbeidsavtale

Arbeidsavtaler kan behandles med fleksibilitet, og nye avtaler kan godkjennes på en enkel måte. Både arbeidsgiver og arbeidstaker har god tilgang til avtalen.

Arbeidsattester

Utsted elektroniske attester. Arbeidstakeren har attesten sin i det digitale arkivet, og bedriften sparer tid på å slippe å skrive den ut og sende den i posten.

Oppsigelsesvarsler

Få underskrift på oppsigelsesvarsler uten problem.

Visma Sign hjelper deg også med håndtering av individuelle avtaler
mellom arbeidsgiver og arbeidstaker.

Dette kan være avtaler om hjemmekontor, permisjoner og ferie.

Hvorfor Visma Sign?

STERK IDENTIFISERING

Elektroniske signaturer er tryggere og mer pålitelige enn underskrifter på papir. Dokumentet kan ikke endres i ettertid uten at dette blir oppdaget siden signeringen foregår ved sikker identifisering ved hjelp av bankkoder eller et mobil-sertifikat.

DET EUROPEISKE eIDAS-DIREKTIVET STØTTER E-SIGNATURER

I henhold til EU-direktivet er elektroniske signaturer juridisk bindende.

AUDIT TRAIL

Alle dokumenter og signaturer kan lagres. Du kan til enhver tid se hvem som har signert, tidspunktet for signeringen og hvilken signatur som mangler. Du kan til og med be om en bekreftelse på at mottakerne har lest dokumentet.

EN DEL AV VISMA-GRUPPEN

Vår unike struktur gjør det mulig å være nær det lokale markedet samtidig som vi deler vår verdensledende kompetanse på tvers av land, markeder og bedriftsgrenser.

Lurer du på noe?

Vil du høre mer om elektronisk signering og hvordan Visma Sign kan hjelpe deg å komme i gang med den? Legg igjen en kontaktforespørsel, så kontakter vi deg så snart som mulig.

Prøv Visma Sign, du får 5 signaturer gratis

Vi tilbyr deg muligheten til å prøve elektroniske signaturer gratis og uten forpliktelser. Det er ingen automatisk bestilling etter endt periode.