Salget går raskere med Visma Sign

Positive kundeopplevelser og effektivitet fremmer salget

Rask dokumentsignering effektiviserer det viktigste stadiet i et salg: å avslutte avtalen. På dette stadiet av salgsprosessen er det viktig at kunden enkelt og hvor som helst kan gjennomgå og godkjenne dokumenter knyttet til handelen.

Prøv Visma Sign kostnadsfritt

Digital signering av salgsavtale

Hal i land avtalen med digital signering

Når kunden får muligheten til å signere salgsdokumentene elektronisk, fremskynder du salgsøyeblikket og sparer samtidig verdifull tid både for kunden og deg selv. I din rolle som selger forbereder du kontrakten, sender den inn for signering, og følger deretter utviklingen videre.

I tiden vi lever i er det de færreste som ønsker å skrive ut, signere, skanne inn og sende på e-post dokumenter som man enkelt kan kontrollere og signere med noen få museklikk.

Prøv kostnadsfritt

Les mer i blogginnlegget:6 måter du kan øke salget med digital signering

Vi ønsket å forenkle salgsprosessen for både kundene og selgerne våre.

Jenny Kushner, CRM, CEM og Market Intelligence-koordinator

Les kundcase

Tre grunner til å benytte seg av en elektronisk signatur i salgsarbeid

Avslutt salget
Sørg for en positiv kundeopplevelse
Fleksibelt og trygt

Avslutt salget

Med Visma Sign er det enkelt å sende salgsdokumenter til kundene for gjennomgang og godkjenning. Kundene kan signere på dokumentet hvor som helst, gjennom nettleseren sin.

Sørg for en positiv kundeopplevelse

Betrakter kundene dine bedriften din som moderne, fleksibel og lett å gjøre forretninger med? Oppdater kundeopplevelsen med digital saksbehandling med Visma Sign.

Fleksibelt og trygt

Med Visma Sign sender du salgsdokumenter til kundene for enkel gjennomgang og godkjenning, og kundene kan signere på den enheten de måtte ønske. Alle dokumenter blir oppbevart trygt.

Bruk en tjeneste til å ta hånd om alle salgsdokumentene

Salgsavtale

Spar tid for selgeren med elektronisk signering av avtalen. Kunden kan godkjenne kjøpet med én gang. Du finner avtalen i arkivet selv ved distansesalg og uklare omstendigheter.

Partneravtaler

Få et fleksibelt samarbeid. Overfør elektronisk avtalen mellom partene, og lagre den forsvarlig slik at begge har tilgang til den.

Ordrebekreftelser

Bekreft ordren før betalingen direkte i salgsmøtet. Med elektronisk signatur kan begge parter føle seg trygge på at ordren vil leveres i henhold til avtalen.

Inngåelse og oppsigelse av avtaler

Sørg for en positiv kundeopplevelse. Tilby kundene dine muligheten til å bli ny kunde hos deg og samtidig si opp tidligere avtaler hos andre. Hvis kunden din ønsker å si opp sin nåværende avtale, kan du tilby en moderne løsning for dette.

Faktureringsavtale

Håndter alle faktureringsavtalene bedriften din har, på ett sted. Godkjenn raskt nye avtaler, hold deg oppdatert på eventuelle endringer, og se gjennom dokumenter i det digitale arkivet.

Nettbutikk

Identifiser kundene dine på nett på en trygg måte. Tilby rett tjeneste til riktig kunde, og unngå eventuell misbruk av kortbetalinger.

Vil du vite mer om hvordan du kan effektivisere salget med Visma Sign?