Visma Sign

Elektronisk Signering

Elektronisk signering lar deg håndtere avtaler eksternt. Unngå kompliserte kontraktprosesser og bruk tid på noe hyggeligere.

Scroll ned for å lese mer om e-signering

Test hvordan Visma Sign fungerer – du får de 5 første signaturene gratis uten forpliktelser.

Hvorfor digitalisere?

E-signaturer muliggjører signering av dokumenter på en pålitelig måte – uavhengig av tid og sted.

En digital underskrift er enda mer pålitelig enn gammeldags penn og papir takket være et revisjonsspor.

Hvert eneste signaturtllfelle etterlater et digitalt spor etter seg og dokumentene kan ikke endres etter signering.

Oppsigelser av forsikringer håndteres digitalt hos oss nå. Behandlingstiden ble dermed forkortet ned fra to uker til én dag. Kostnadene våre sank til 1/20 sammenlignet med papirprosessen og antall feil gikk ned. Men det viktigste for oss er at til og med kundene våre opplever at det er enklere å bruke Visma Sign.

IF Forsikringsselskap

Prøv Visma Sign, du får 5 signaturer gratis

Vi tilbyr deg muligheten til å prøve elektroniske signaturer gratis og uten forpliktelser. Det er ingen automatisk bestilling etter endt periode.

Hvorfor Visma Sign?

STERK IDENTIFISERING

Elektroniske signaturer er tryggere og mer pålitelige enn underskrifter på papir. Dokumentet kan ikke endres i ettertid uten at dette blir oppdaget siden signeringen foregår med sikker identifisering ved hjelp av bankkoder eller et mobil-sertifikat.

DET EUROPEISKE eIDAS-DIREKTIVET STØTTER E-SIGNATURER

I henhold til EU-direktivet er elektroniske signaturer juridisk bindende.

AUDIT TRAIL

Alle dokumenter og signaturer kan lagres. Du kan se hvem som har signert, tidspunktet for signeringen og hvilken signatur som mangler til enhver tid. Du kan til og med be om en bekreftelse på at mottakerne har lest dokumentet.

EN DEL AV VISMA-GRUPPEN

Vår unik struktur gjør det mulig å være nær det lokale markedet samtidig som vi deler vår verdensledende kompetanse på tvers av land, markeder og bedriftsgrenser.

Kontakt oss for å høre mer om elektronisk signering

Vi hjelper kundene våre med å bytte til elektronisk signering med Visma Sign. Legg igjen en kontaktforespørsel, så kontakter vi deg umiddelbart.