Visma Sign

Send dokumenter for signering fra din hytte

Elektronisk signering lar deg håndtere avtaler eksternt. Unngå kompliserte kontraktprosesser og bruk tid på noe hyggeligere.

Du kan prøve Visma Sign gratis – du får de 5 første signaturene gratis uten forpliktelser.

Oppsigelser av forsikringer håndteres digitalt hos oss nå. Behandlingstiden ble dermed forkortet ned fra to uker til én dag. Kostnadene våre sank til 1/20 sammenlignet med papirprosessen og antall feil gikk ned. Men det viktigste for oss er at til og med kundene våre opplever at det er enklere å bruke Visma Sign.

IF Forsikringsselskap

Registrer deg og prøv det ut!

Du får 5 signaturer gratis i prøveperioden. Etter at du har prøvd ut tjenesten kan du velge en prispakke hvis du vil fortsette å bruke Visma Sign.

Hvorfor Visma Sign?

STERK IDENTIFISERING

Elektroniske signaturer er tryggere og mer pålitelige enn underskrifter på papir. Dokumentet kan ikke endres i ettertid uten at dette blir oppdaget siden signeringen foregår ved sikker identifisering ved hjelp av bankkoder eller et mobil-sertifikat.

DET EUROPEISKE eIDAS-DIREKTIVET STØTTER E-SIGNATURER

I henhold til EU-direktivet er elektroniske signaturer juridisk bindende.

AUDIT TRAIL

Alle dokumenter og signaturer kan lagres. Du kan til enhver tid se hvem som har signert, tidspunktet for signeringen og hvilken signatur som mangler. Du kan til og med be om en bekreftelse på at mottakerne har lest dokumentet.

EN DEL AV VISMA-GRUPPEN

Vår unike struktur gjør det mulig å være nær det lokale markedet samtidig som vi deler vår verdensledende kompetanse på tvers av land, markeder og bedriftsgrenser.

Kontakt oss for å høre mer om elektronisk signering

Vi hjelper kundene våre med å bytte til elektronisk signering med Visma Sign. Legg igjen en kontaktforespørsel, så kontakter vi deg umiddelbart.

Prøv Visma Sign, du får 5 signaturer gratis

Vi tilbyr deg muligheten til å prøve elektroniske signaturer gratis og uten forpliktelser. Det er ingen automatisk bestilling etter endt periode.